Πως θα έρθετε σε εμάς

Πως θα έρθετε σε εμάς

Στην Αγία Μαρίνα μπορείτε να έρθετε:

Α. Απ' ευθείας από το λιμάνι του Πειραιά με πλοίο, το οποίο παίρνει μόνο επιβάτες και όχι αυτοκίνητα και αλλά μεταφορικά μέσα. Τα δρομολόγια ξεκινούν περίπου από την 1η Ιουνίου.

Β. Με το ferry boat "Αντιγόνη" που εκτελεί τα δρομολόγια από τον Πειραιά στο λιμάνι της Σουβάλας και στη συνέχεια από τη Σουβάλα έρχεστε στην Αγία Μαρίνα με το μεταφορικό σας μέσο, σε περίπου 10 λεπτά.

Γ. Με τα flying dolphins ή τα ferry boats που εκτελούν τα δρομολόγια από τον Πειραιά στο λιμάνι της Αίγινας και στη συνέχεια από την πόλη της Αίγινας έρχεστε στην Αγία Μαρίνα με λεωφορεία της τοπικής συγκοινωνίας.

* Το "Ammoudia Rooms" απέχει από τη στάση των λεωφορείων που έρχονται από την Αίγινα ακριβώς 40 μέτρα. Η στάση βρίσκεται στη Λεωφόρο Αφαίας, ακριβώς στην κεντρική διασταύρωση. Στη διασταύρωση κάνετε δεξιά προς τα κάτω 40 μέτρα.

* Αν έρθετε με το πλοίο από τον Πειραιά, ανεβαίνετε στη Λεωφόρο Αφαίας, προχωράτε αριστερά και στην κεντρική διασταύρωση κάνετε αριστερά προς τα κάτω 40 μέτρα.

Κοντινά αξιοθέατα που σας προτείνουμε

Πολύ κοντά στην Αγία Μαρίνα βρίσκονται το φημισμένο Μοναστήρι του Αγίου Νεκτάριου, καθώς και ο Ναός της Αφαίας ο οποίος είναι δωρικού ρυθμού, χτισμένος το 500 π.Χ. Ετσι μπορεί να συνδυάσετε τη διαμονή σας στην κοσμοπολίτικη Αγία Μαρίνα με τις επισκέψεις σας στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και στο Ναό της Αφαίας. Ο Ναός της Αφαίας διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και συγκεκριμένα σώζονται 24 από τις 34, συνολικά κολώνες του ναού, ενώ αξίζει να θαυμάσετε και την εκκλησία του Μοναστηριού του Αγίου Νεκτάριου με τα δύο ψηλά καμπαναριά και τις τέσσερις σειρές από παράθυρα που για επιστέγασμα έχουν όλα κόκκινα τόξα....

περισσοτερα


Δραστηριότητες στην Αίγινα

Η Αίγινα, εκτός από τις παραλίες της, την πρασινογάλαζη θάλασσα, τις ρομαντικές βόλτες, την ηρεμία και τη νυχτερινή διασκέδαση, σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες, αφού συνδυάζει άψογα το βουνό και τη θάλασσα, με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο νησί με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας.

περισσοτερα

Σε απόσταση αναπνοής από την αμμουδερή παραλία της Αγίας Μαρίνας