Τα Δωμάτιά μας

Δωμάτια

Τα δωμάτιά μας, δίκλινα και τρίκλινα, έχουν όλα μπαλκόνια με υπέροχη θέα στη θάλασσα και διαθέτουν μπάνιο με ντουζιέρα, επίπεδη τηλεόραση, κλιματισμό, ψυγείο δωματίου, τραπεζάκι με 2 καρέκλες και ασύρματο ίντερνετ (wi-fi).

  • Ασύρματο internet
  • Θέα στη θάλασσα
  • Επίπεδη τηλεόραση
  • Κλιματισμός
  • Ψυγείο δωματίου

Αιγινήτικη φιλοξενία

Ευχάριστο, οικογενειακό και φιλόξενο περιβάλλον

Δίπλα στον κεντρικό δρόμο

Απέχει 30 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο

Αμμουδερή παραλία

Απέχει 10 μέτρα από την παραλία της Αγίας Μαρίνας

Κοντινά αξιοθέατα που σας προτείνουμε

Πολύ κοντά στην Αγία Μαρίνα βρίσκονται το φημισμένο Μοναστήρι του Αγίου Νεκτάριου, καθώς και ο Ναός της Αφαίας ο οποίος είναι δωρικού ρυθμού, χτισμένος το 500 π.Χ. Ετσι μπορεί να συνδυάσετε τη διαμονή σας στην κοσμοπολίτικη Αγία Μαρίνα με τις επισκέψεις σας στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και στο Ναό της Αφαίας. Ο Ναός της Αφαίας διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και συγκεκριμένα σώζονται 24 από τις 34, συνολικά κολώνες του ναού, ενώ αξίζει να θαυμάσετε και την εκκλησία του Μοναστηριού του Αγίου Νεκτάριου με τα δύο ψηλά καμπαναριά και τις τέσσερις σειρές από παράθυρα που για επιστέγασμα έχουν όλα κόκκινα τόξα....

περισσοτερα


Δραστηριότητες στην Αίγινα

Η Αίγινα, εκτός από τις παραλίες της, την πρασινογάλαζη θάλασσα, τις ρομαντικές βόλτες, την ηρεμία και τη νυχτερινή διασκέδαση, σας προσφέρει έντονες δραστηριότητες, αφού συνδυάζει άψογα το βουνό και τη θάλασσα, με σκοπό να σας μείνουν αξέχαστες οι ημέρες των διακοπών που θα περάσετε στο νησί με τους φίλους σας ή με τις οικογένειές σας.

περισσοτερα

Σε απόσταση αναπνοής από την αμμουδερή παραλία της Αγίας Μαρίνας