Καλώς ήρθατε στο μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο μας που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, μόλις 10 μέτρα από την άκρη του νερού. Σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν θέα προς την θάλασσα. Στην κορυφή της σελίδας απεικονίζεται η θέα από ένα δίκλινο δωμάτια. Αν και το ξενοδοχείο μας βρίσκεται πάνω στην παραλία, οι τιμές των δωματίων μας είναι ανταγωνιστικές και πολύ οικονομικές.

Θα μας βρείτε παίρνοντας το πλοίο από το Λιμάνι του Πειραιά προς Αίγινα και από εκεί το λεωφορείο (1,80€) ή με ταξί (17€ περίπου) ή μπορείτε να πάρετε το καραβάκι από το λιμάνι του Πειραιά κατευθείαν για την Αγία Μαρίνα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ½ ώρα.

Όλα μας τα δωμάτια έχουν πανοραμική θέα, με κλιματισμό, μπάνιο με ντους. Επιπλέον, μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, τηλεόραση, ψυγείο, δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο Internet και κουζίνα κατόπιν αιτήματος. Τα δωμάτια είναι πάντα καθαρά και καλά συντηρημένα. Έχουν υπέροχη θέα, προσφέρει ενα ανετο, ξενοιαστο και ξεκουραστο οικογενειακό περιβάλλον για να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Πολύ κοντά μας θα βρείτε ένα μπαρ με πισίνα.

© Copyright 2014 - Design by Tom Flemming / FIRSTon.net Denmark [+45] 52 730 600